Ollapa Pallo 14

Paitojen ja kassien myynti loppui 8.12. ja halutessasi edelleen tukea hankettamme, voitte tehdä sen ostamalla varastossa olevia tarroja. Kiitos kaikille mukaan lähteneille ja muuten hengessä mukana oleville. Teemme kaiken tehtävissä olevan, että suurin osa n. 150 paidasta ja yli 70 kassista tulee perille ennen joulua. Seuratkaa projektin seuraavan vaiheen etenemistä Facebookissa ja Twitterissä. Jos sattumoisin myyt töiksesi urheiluvälineitä, niin meillä olisi muutama tuhat euroa, jonka voisimme käyttää jalkapallotarvikkeisiin. Ota yhteyttä ollapapallo@mideas.fi

Ollapa pallo on projekti, jolla kerätään varoja jalkapallotarvikkeiden hankkimiseksi päiväkotilapsille. Samanlainen projekti on kertaalleen toteutettu Oulussa ja Lahdessa, lisätietoja siitä löydät täältä. Tällä kertaa kohteena on Tampere ja sen n. 130 päiväkotia.

Alla olevasta valikoimasta voit ostaa itsellesi t-paitoja, kangaskasseja ja tarroja. Yhteistyökumppaninamme on tamperelainen Tam-Folio, josta tilaamme paidat ja kassit tilausmäärän selvittyä kaupan sulkemisen jälkeen. Hinnat sisältävät toimituksen Postin Helposti-kuoressa. Keräykseen menee painatusten ja postitusten jälkeen paidoista n. 7,5€ ja kasseista n. 3,2€. Tarroja on tilattu pari tuhatta kappaletta n. 70€:lla. Voit maksaa ostoksesi joko saamallasi tilisiirrolla, tai sitten samantien PayPalilla.

Paitoja voi tilata miesten, naisten ja lasten malleina. Kokoja on pätkästä pitkään ja hoikasta runsaaseen. Värivalikoimaakin on runsaasti, mutta huomaathan, että painatusväri on aina turkoosi. Voit tilausta tehdessäsi valita koon ja värin, mutta varastotilanteita ennakoiden annathan vielä lisätietoja-kohdassa pari värivaihtoehtoa, että saamme varmasti kaikki paidat painatettua samassa erässä.

Projektimme tunnuksen on suunnitellut Teemu Hotti ja verkkokaupan rakentamisessa on auttanut Pekka Virta – Kiitos on liian lievä ilmaisu tunteistamme, mutta parempaankaan emme pysty.

Seuratkaa tapahtumien etenemistä, kommentoikaa ja ideoikaa. Facebook ja Twitter. Sähköpostitse palautetta voi laittaa osoitteeseen ollapapallo@mideas.fi.

Lukekaa Kristian Sundqvistin blogikirjoitus ja kuunnelkaa Radio FUN Tampereen puintia aiheesta.