Ale!

Kunnian Kentät – kirja savolaisista jalkapallopyhätöistä

15,00 sis. ALV

Nyt tarjouksena 25€ sisältäen myös kansiviallisen KuPS-kalenterin ja toimituksen valituilla toimitustavoilla. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. (kalentereita jäljellä 4kpl 9.2.2021)

Savolaisten jalkapallokenttien kutkuttavimmat tarinat ovat kulkeneet vuosikymmeniä kuulopuheina laji-ihmisten keskuudessa. Syksyn 2020 aikana valmistunut Kunnian Kentät kokosi ne viimein myös kansiin.

Kotiseutukirja esittelee kaikkiaan kuusitoista savolaista jalkapallokenttää. Kirjan pääpaino on laadukkaissa valokuvissa ja kenttiin liittyvissä tarinoissa. Kunkin jalkapallopyhätön yhteydessä esitellään paikallistarinoiden ohella paikkakunnan keskeisiä jalkapallovaikuttajia, joiden kautta tutustutaan kentän syntyhistoriaan, kohokohtiin ja legendoihin.

Tuotetunnus (SKU): kk2020 Osasto:

Kuvaus

Kunnian Kentät – kirja savolaisista jalkapallopyhätöistä on yli 180-sivuinen järkäle, jossa kotiseuturakkaus ja jalkapallokulttuuri tiivistyvät kiehtovalla tavalla yhdeksi kokonaisuudeksi. Tilaamalla kirjan verkkokaupastamme tekijät saavat mahdollisesti osan aiheutuneista kuluista takaisin. Kirjan hinta on 30,00€ ja tilaussivulla voitte valita useista eri toimitusvaihtoehdoista mieleisenne. Osa toimitusvaihtoehdoista sisältyy tuotteen hintaan.

Teos syntyi neljän jalkapallolle ja lajikulttuurille vihkiytyneen savolaisen yhteistyönä. Kirjoituksesta vastaavat siilinjärveläistoimittajat Mikko Vehviläinen ja Jussi Kumpulainen, valokuvauksesta Miska Savolainen ja harvinaisista ilmakuvista Janne Pirinen.

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Mitat 33 × 23 × 3 cm
Julkaisupäivä

29. lokakuuta 2020

ISBN

978-952-94-3636-1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kunnian Kentät – kirja savolaisista jalkapallopyhätöistä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.