Kunnian Kentät – kirja savolaisista jalkapallopyhätöistä

30,00 sis. ALV

Kunnian Kentät – kirja savolaisista jalkapallopyhätöistä on yli 180-sivuinen järkäle, jossa kotiseuturakkaus ja jalkapallokulttuuri tiivistyvät kiehtovalla tavalla yhdeksi kokonaisuudeksi. Tilaamalla kirjan verkkokaupastamme tekijät saavat mahdollisesti osan aiheutuneista kuluista takaisin. Kirjan hinta on 30,00€ ja tilaussivulla voitte valita useista eri toimitusvaihtoehdoista mieleisenne.

Teos syntyi neljän jalkapallolle ja lajikulttuurille vihkiytyneen savolaisen yhteistyönä. Kirjoituksesta vastaavat siilinjärveläistoimittajat Mikko Vehviläinen ja Jussi Kumpulainen, valokuvauksesta Miska Savolainen ja harvinaisista ilmakuvista Janne Pirinen.

Jos haluat toimituksen henkilökohtaisesti (mahdollista Kuopio/Siilinjärvi, Lahti & Tampere) tai haluat tilata isomman satsin kirjoja, ota yhteyttä kuvat ät mideas.fi.

Tuotetunnus (SKU): kk2020 Osasto:

Kuvaus

Savolaisten jalkapallokenttien kutkuttavimmat tarinat ovat kulkeneet vuosikymmeniä kuulopuheina laji-ihmisten keskuudessa. Syksyn 2020 aikana valmistunut Kunnian Kentät kokosi ne viimein myös kansiin.

Kotiseutukirja esittelee kaikkiaan kuusitoista savolaista jalkapallokenttää. Kirjan pääpaino on laadukkaissa valokuvissa ja kenttiin liittyvissä tarinoissa. Kunkin jalkapallopyhätön yhteydessä esitellään paikallistarinoiden ohella paikkakunnan keskeisiä jalkapallovaikuttajia, joiden kautta tutustutaan kentän syntyhistoriaan, kohokohtiin ja legendoihin.

Kirjan lisäksi tarjolla on myös kenttäkohtaisia A4-kokoisia vuosikalentereita 20€ hintaan. Kirjan kanssa kalenterin saa yhteensä 40€:lla. Kalentereita tilataan vain ennakkovarausten perusteella. Kannattaa varata omansa nopeasti, koska mitään varmuutta lisäpainoksesta ei ole.

Tarjoamme myös mahdollisuutta saada kirjassa olevista kuvista haluamanne kokoisia printtejä/julisteita. Erityisesti Janne Pirisen ilmakuvat ovat sekä upeita, että takuulla huomiota herättäviä teoksia sellaisenaan.

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Mitat 33 × 23 × 3 cm
Julkaisupäivä

29. lokakuuta 2020

ISBN

978-952-94-3636-1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kunnian Kentät – kirja savolaisista jalkapallopyhätöistä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *